richardmillealll.com https://www.richardmilleautomatic.com richard mille replica ebay richardmillebest richardmillebubba richard mille replica replica richard mille https://www.richardmillecase.com/ hublot replica businesshublot hublot replica moneyhublot.com musichublot.com fake hublot watches https://www.newshublot.com/ https://www.healthhublot.com computerhublot.com fake hublot replica watches https://www.vacationwatches.com

E-vratar na 8. Slovenskem forumu inovacij

Prireditev 8. Slovenski forum inovacij je potekala 12. in 13. novembra v Cankarjevem domu v Ljubljani. To je osrednja nacionalna prireditev inovativnosti, katere namen je bil predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele oz. poslovne procese.

Na forumu se je zbral ves inovativni potencial Slovenije. Izpostavljene so bile inovacije, ki imajo tržni potencial, ki odpirajo nova delovna mesta in povečujejo konkurenčnost gospodarstva ter blaginjo slovenske družbe.

Razvojni center INTECH-LES se je prijavil z rešitvijo poimenovano e-vratar, ki ima lastnosti in sposobnosti sistemskega gradnika pametne hiše s ciljem, da spremlja, varuje ter asistira stanovalce v hiši oziroma stanovanju 24 ur na dan 7 dni v tednu.

Več od dogodku in Intech-lesovi predstavitvi na njem si lahko preberete tukaj.