Novice

4. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

INTECH-LES je 9. marca sodeloval na 4. razvojnem dnevu gozdno-lesnega sektorja.

Več

5. Razvojna konferenca INTECH-LES

21. in 22. maja 2015 bo v Lipici potekala že 5. razvojna konferenca razvojnega centra INTECH-LES d.o.o.

Več

Skupni predstavitveni dogodek Razvojnih centrov slovenskega gospodarstva

21. maj 2014 se je INTECH-LES udeležil skupnega predstavitvenega dogodka Razvojnih centrov slovenskega gospodarstva, ki je potekal ob slavnostnem odprtju prostorov RC IKT iz Kranja.

Več

Razvojni center Intech-les

INTECH-LES, razvojni center, d.o.o je rezultat namere o sodelovanju vodilnih podjetij iz Notranjsko-kraške regije, ki želijo s sinergijo projektov vzpostaviti pomembno razvojno središče. Združevanje in nadgrajevanje znanj, razvojne in raziskovalne infrastrukture bodo za podjetja pomenila možnost vstopa, obstoja in krepitve prisotnosti na hitro razvijajočem se trgu.


Glavna dejavnost razvojnega centra je

  • iskanje novih izzivov na produktnem, tehnološkem in organizacijskem področju razvoja in raziskovanja s področja lesnopredelovalne industrije in povezanih industrij
  • podpora proizvodnji 

  • opravljanje dejavnosti holdinga kot lastnika potencialnih spin-offov 

  • izobraževalna dejavnost.

Razvojni center pri svojem delovanju zagotavlja podporo pri razvoju različnih izdelkov in storitev, tehnologij in podpornih rešitev. Predvsem za manjša podjetja iz panoge deluje tudi kot podporna organizacija za uvajanje sodobnih tehnoloških rešitev kot so CAE (computer aided engineering) uvajanje robotike, mehatronike, uporabe sodobnih materialov, svetovanje pri uvajanju enovitih IT rešitev in povezljivosti.

 


DOBRODOŠLI

Dobrodošli na spletni strani razvojnega centra INTECH-LES.

    


     

     

     

     

     

     

            

INTECH-LES, razvojni center, d.o.o.

Unec 21, 1381 Rakek

Slovenija

tel: +386 (0)1 810 73 13

e-pošta: info@intechles.si

»Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega program krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: Konkurenčnost podjetij in raziskovalna odličnost;  prednostne usmeritve 1.1.: Izboljšanje konkurenčnih sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost.«